sâmbătă, 2 octombrie 2010

Chanel Fall-Winter 2010/2011 Ready-To-Wear

In sezonul acesta Karl Lagerfeld ne uimeste cu o noua colectie grandioasa Fall-Winter 2010/11 in care sunt prezentate o variatie de vestimentatii care pastreaza traditia instituita de Coco Chanel si in acelasi timp rupe gura targului.
Pentru inceput pot spune ca Lagerfeld a reusit sa se joace cu modelele, materialele si culorile in asa fel incat a creat adevarate opere de arta. Tot Karl a reusit sa pastreze in sezonul acesta unele culori din sezonul Spring-Summer transformandu-le in "culori vedeta" si dandu-le un pic de eleganta cu diferite aplicatii dintre care: pene,puf si franjuri.Culorile indragite de designer au fost:gri,camel,albastru sters, maro dar si alb, negru,crem si rosu. Acestea au mers foarte bine combinate cu diferite materiale ca si: lana,blana,piele,denim,dantela etc. Cele mai indragite vestimentatii din colectie au fost cizmele imblanite pina la genunchi,dresurile tricotate, paltoanele si pantalonii imbaniti.Simplitatea cu care designerul casei de moda Chanel a combinat, blana cu pielea, lana cu puful etc. cu variatile de culori culori: gri, maro,camel etc. face ca aceste colectii sa straluceasca pe podium.
Dintre accesorii senzatiile serii au fost gentile Cross body,plic,pe umar cu aplicatii de franjuri si pene si colierele tip cave man. Pentru a va convinge mai bine de acesta coletie uimitoare va las sa o vizionati:IMAGINI:
0 comentarii: