miercuri, 23 iunie 2010

Flower-Power

Trebuie sa recunoastem ca stilul flower-power este in inca de anul trecut,dar acest sezon face mari furori in materie de moda.Ce vreau sa zic este ca stilul floral apare peste tot in materie de accesori, haine si incaltaminte,si mai nou in unele coafuri. Nu va faceti griji cu ce puteti sa asortati. In ce priveste hainele, doar o regula simpla:Sa nu purtati acelasi print in tot outfitul. Nu este deloc atragator siputeti fii confundate cu o gradina cu flori. Pentru un sweet outfit, alegeti doar o piesa cu flower print iar restul vestimentatiei sa fie simplu (croieli simple).In ce priveste culoarea,nu conteaza, poate fi oricare dar sa se regaseasca in print sau in vestimantatie. Pot sa va sugerez culorile nude. Pune in valoare printul si da senzatia de good girl.Cum va spuneam,stilul floral este peste tot adica, de la rochii mini pana la rochii maxi cu print sau aplicatii florale, de la coafuri complicate la coafuri simple, de la voal la satin etc. Ceea ce-mi place cel mai mult si va indemn si pe voi sa aveti sunt gentile de plaja cu flori. Sa nu va ganditi ca daca purtati flori sunteti copilaroase.Aceasta e o vorba de la bunica pe care nu trebuie sa o luati in seama.Trend-aritele adevarate au intotdeauna in garderoba sa macar o piesa vestimentara inflorata.
In lumea hollywood-ului,vedetele au fost primele care au adoptat acest stil mai ales in materie de rochii cat mai colorate iesind foarte bine in evidenta.

Cand e vorba de un noile trend-uri in materie de vestimentatie, Brenda Song este prima care incearca. Alaturi de flower print ea adauga tonuri delicate.

Cine se imbraca ca Ashley Greene sigur e o super trend girl ca la carte. Ea a ales casual style in combinatie cu florile. Bravo Ashley!

Taylor Momsen este mai fresh si mai happy purtand o rochie cu floricele si cu niste sandale nude fapt care o face sweet girl.

0 comentarii: