joi, 6 mai 2010

Printurile


Hey! Ce mai e si cu imprimeurile acetea? Nu sunt multe de spus dar o scurta ,,idee" cum s-ar zice v-ar ajuta sa mai aflati cate ceva. Printurile, mai ales animal print sau floral print sunt un must have in acest sezon ca si anul trecut numai ca in 2009 cele florale erau prezente pe catwalk.Fiind sweet,indraznete si cool in acelasi timp aceste doua feluri de imprimeu au cucerit pana si vedetele care nu se mai satura de acest trend.
De asemenea ele pot fi purtate oriunde si oricand.Se pot asorta unei tinute casual precum pana la diverse tinute de ball.In cazul in care purtati doua sau mai multe piese vestimentare sau accesorii cu imprimeu,acestea nu trebuie sa fie din acelasi print.In primul rand da un aspect iestif si fals si nu iesiti deloc in evidenta; combinand imprimeuri diferite, de exemplu o pereche de colanti cu animal print si un top cu buline sau simplu.
In cazul rochiilor cu imprimeu puteti opta pentru un blazer(nu conteaza culoarea), un cartigan sau o scurta geaca de piele. Sunt multe idei pentru asortarea acestor imprimeuri,unele le gasiti si singuri si chiar mai interesante presupun acum las totul la alegere voastra.

0 comentarii: